Šišanje pasa

ŠIŠANJE PASA

Šišanje pasa podrazumjeva jedno od osnovnih stvari vezano uz higijenu i održavanju dlake vaših kućnih ljubimaca. Šišanje pasa je važno jer se tim postupkom skračuje i/ili uklanja mrtva dlaka iz krzna a rezultat šišanja pasa su uredni i estetski lijepi psi.

Mali Put - Salon za ŠIŠANJE PASA NOVI ZAGREB – LANIŠTE, naselje Blato, Zdihovska ulica 37 u blizini Arena centra.

Dlaka na leđima pasa većini vlasnika pasa ne predstavlja problem pri četkanju pa je u pravilu lako održavaju i zbog toga će većina pasa dozvoliti četkanje po tom dijelu tijela. No, dlaka pasa po cijelom trbušnom dijelu zatim na dijelu gdje se nogice spajaju sa tijelom pasa kao i dlaka oko i iznad šapica u većini slučajeva predstavlja problem kod četkanja pasa kod vlasnika kao i kod pasa.

Šišanje pasa mašinicom, škaricama ili trimerom po definiciji jest skraćivanje dlaka pasa.

Oprema za šišanje pasa koja se koristi u Salonu za šišanje pasa Mali put – Novi Zagreb je profesionalna ( Oster ).

Od velike je važnosti da su kućni ljubimci odmelena naviknuti na šišanje dlake pasa jer će kasnije postupak šišanje dlake prihvatiti kao normalnu stvar i vaši ljubimci se neće buniti prilikom šišanja dlake.

Zato u Salonu za šišanje pasa Mali put – (Novi Zagreb – Lanište) nudimo povoljnu cijenu šišanja pasa, tj štenaca.

Kratkodlaki kućni ljubimci na izgled možda djeluju kao manje zahtjevni pri održavanju dlaka, ali i kod njih je često veliki problem linjanje dlaka. Zato se šišanje pasa preporučuje i kod nekih kratkodlakih pasmina.

Mašinica za šišanje pasa služi za skraćivanje duljine dlaka po leđima pasa, na vratu, ispod ušiju i po trbuhu pasa.

Nakon usluge šišanje pasa u Salonu za šišanje pasa Mali put dobit ćete skockanog kućnog ljubimca. Za uslugu šišanja pasa obratite nam se sa povjerenjem, cilj nam je ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete usluge.

šišanje pasa Novi Zagreb, salon za pse Mali put